Virágzó magpapírok a GreenBee Dekor kínálatában

Blog > Virágzó magpapírok a GreenBee Dekor kínálatában

Ismerd meg a virágzó magpapírok felhasználási lehetőségeit.

A GreenBee Dekor széles virágzó termékkínálattal rendelkezik, célunk az ügyfelek minél teljesebb körű kiszolgálása.


Ide tartoznak magpapírjaink is, melyek mint újrahasznosított papírból készült és biológiailag lebomló környezetbarát anyagok a hagyományos papír- és műanyag termékek alternatívájaként hozzájárulnak a hulladék csökkentéséhez is.


Igazán egyedi öko terméket keresel? Az ültethető magpapír termékek után nem marad hulladék, a talajba kerülve biológiailag teljesen lebomlik, egyúttal a benne található magok növekedésnek indulva pompás vagy hasznos virágokká, növényekké fejlődnek.


Papír alapú termékként a magpapír promóciós termékek hihetetlenül univerzálisak, és a vertikális piacok széles skálájához igazíthatók. Legyen szó különféle iparágakról, bármilyen típusú (pl. vállalati, esküvői) rendezvényekről, ezek a különleges termékek garantáltan figyelemfelhívóak és nagy sikert aratnak! Céges vagy esküvői ajándékként, valamint különleges alkalmakra szólóan (pl. anyák napja, nőnap) egyaránt elvarázsolnak meglepő egyediségükkel.


A magpapírra könnyű nyomtatni (egyedi logóval vagy felirattal látható el), többféle méretben, formában és 2 féle vastagságban kapható.

Nézzünk konkrét példákat az akár egyedi formára is szabható magpapír felhasználására a különböző piacokon (iparágakban):

1. Ingatlan
Egy ház alakú magpapír új ház vásárlásánál, ingatlanberuházásnál remek üzenethordozója lehet az új élethelyzetnek, az alapok lerakásának, a „gyökeresedésnek”.

2. Egészségügy, sport
Ültethető termékként a magpapír szimbolizálhatja valami ápolását és gondozását. Ezenkívül a növények és a természet gyakran társulnak a jólléthez, és a gyógynövény- vagy zöldségmag-papír promóciók tökéletes összhangban vannak az egészséges táplálkozással, életmóddal.

3. Oktatás
Függetlenül attól, hogy magpapírból készült könyvjelző, jegyzetfüzet vagy virágzó ceruza az ajándék, ezek kiválóan szimbolizálják a személyes növekedést és a fenntarthatóságot.

4. Technológia
Lehet, hogy a technológiai ágazat nem az első olyan vertikális piac, amely eszünkbe jutna a magpapír, vagy általában a „zöld ajándékok” kapcsán, de figyelembe véve a zöld innovációk és a cleantech megoldások egyre növekvő igényét, a környezetbarát termékek tökéletesek ezen üzenetek átadásra. A magpapír választásakor semmilyen hulladék nem marad hátra, hiszen napok alatt komposztálódik a talajban, csak a kivirágzott dísz, -gyógy- vagy fűszernövények maradnak utánuk.

5. Utazás és turizmus (vendéglátás)
Ha az idegenforgalomra gondolunk, a felfedezés, a természet és a növekedés kulcsfontosságú elemek, amelyek üzeneteket a magpapír természetéből adódóan magában hordozza. 


Nézz szét weboldalunkon és válogass magpapírjaink széles kínálatában. Logózva vagy felirattal ellátva még inkább személyre szabhatod üzeneted.

Ha pedig szeretnél többet megtudni a magpapír használatáról, olvasd el ezt a blogcikket is, ahol részletesen bemutatjuk az ültetés lépéseit!

Magpapír – a virágzó baráti és üzleti kapcsolatokért!

További blogcikkeink

Különleges virágzó üdvözlőlapok

Különleges virágzó üdvözlőlapok

Az év vége mindig az összegzés és az összetartozás ideje. Közelednek az Ünnepek, mi pedig szeretnék meglepni pár kisebb-nagyobb ajándékkal mindazokat, akik fontos szerepet töltenek be életünkben.

bővebben
A zuzmó, mint alapanyag

A zuzmó, mint alapanyag

Az izlandi zuzmó hegyvidékek talaján, valamint északi erdők aljnövényzeteként tömegesen megtalálható, szívós mohaféle, és a rénszarvasok kedvenc csemegéje. Tudj meg többet róla ebben a cikkben!

bővebben
Mi az a Magpapír?

Mi az a Magpapír?

Nem csak papír, több, mint papír: a virágzó baráti és üzleti kapcsolatokért! Kattints és olvasd el legújabb blogcikkünket!

bővebben
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0