Különleges virágzó üdvözlőlapok

Blog > Különleges virágzó üdvözlőlapok

Az év vége mindig az összegzés és az összetartozás ideje. Közelednek az Ünnepek, mi pedig szeretnék meglepni pár kisebb-nagyobb ajándékkal mindazokat, akik fontos szerepet töltenek be életünkben.

Minden évben fejtörést okoz, hogy milyen eredeti figyelmességgel lepjük meg ismerőseinket, alkalmazottjainkat, partnereinket. Szeretnénk olyan ajándékot adni, mely valóban hasznos és örömet okoz, nem pedig a fiók mélyére süllyed. Mi több, ha környezettudatosak vagyunk, arra is figyelmet fordítunk, hogy ajándékaink is környezetbarát, fenntartható anyagokból készüljenek.

Újra egyre népszerűbb a hagyományos üdvözlőlapok és képeslapok küldése, ha pedig azok ráadásul magpapírból készülnek, igazán különleges meglepetést szerzünk velük.

A magpapír újrahasznosított papírból készül. Két vékony papírréteg közé virág vagy fűszernövény magok kerülnek. Ha pedig már nincsen rá szükség, akkor elültetve a papír komposztálódik és a benne található magok kivirágzanak.

Nézzük az előnyöket, amiért érdemes erre az egyedi lehetőségre szavaznunk:

1. Fenntarthatóság és környezettudatosság

A magpapírból készült üdvözlőlapok nem csupán szépek és személyre szabhatók, hanem környezetbarátak is. Ez a speciális papír ugyanis nem pusztán egy üdvözlőlap, hanem egy kis zöld érték is. Miután az ünnepek elmúltak, a papír nedves földbe helyezve lebomlik, és a benne levő magok csírázásnak indulnak.

2. Egyedi és emlékezetes ajándék

Az emberek szívesen emlékeznek vissza az egyedi ajándékokra, és a magpapír üdvözlőlapok pont ilyenek. A megajándékozott egy olyan terméket kap, melyben maga a papír, mint hordozóanyag is különleges élményt nyújt, főleg, ha elülteti és csodálja a fejlődő növényeket.

3. Személyre szabhatóság és kreativitás

A magpapírból készült üdvözlőlapokkal egyedi, különleges, és figyelemfelhívó módon közvetíthetjük üzenetünket. Kép, szöveg, vagy akár QR kód is nyomtatható rá. Egy ilyen ajándékkal garantáltan kitűnünk a tömegből.

A magpapírból készült üdvözlőlapok eredeti módjai a karácsonyi vagy újévi kívánságok közvetítésének. Nem csupán kreativitást és gondoskodást fejeznek ki, hanem a fenntarthatóság és a természet iránti elkötelezettségünket is hangsúlyozzák.

Ha elhatároztad, hogy ebben az évben egyedi magpapír üdvözlőlapokkal leped meg kollégáidat, üzleti partnereidet vagy szeretteidet, ne késlekedj! Rendelj tőlünk december 12-ig, hogy biztosan megkapd időben az ünnepekre.

Ünnepeljük együtt az év végi pillanatokat!

 

 

 

További blogcikkeink

A zuzmó, mint alapanyag

A zuzmó, mint alapanyag

Az izlandi zuzmó hegyvidékek talaján, valamint északi erdők aljnövényzeteként tömegesen megtalálható, szívós mohaféle, és a rénszarvasok kedvenc csemegéje. Tudj meg többet róla ebben a cikkben!

bővebben
Mi az a Magpapír?

Mi az a Magpapír?

Nem csak papír, több, mint papír: a virágzó baráti és üzleti kapcsolatokért! Kattints és olvasd el legújabb blogcikkünket!

bővebben
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0