Magpapírok

Május 19-31. között minden magpapírra 11% kedvezményt adunk a CÁPÁK11MP kuponkóddal!

A GreenBee Dekor egyedi, igény szerint nyomtatott magpapírjaival különleges meglepetést szerezhetsz.

Egyedülálló termék, amellyel könnyen kitűnhetsz a tömegből, ugyanakkor maradandó nyomot hagysz partnereidben, ügyfeleiben vagy a megajándékozottban is.

A magpapírnak mindenki örül. Ideális ajándék, hiszen miután elolvasták az üzeneted, elültethetik a papírt és virágok, növények kelnek ki belőle.
A magpapírra könnyű nyomtatni, 2 féle vastagságban, különféle méretekben, alapkivitelben nyári virágok magkeverékével kapható.

A 120 gr-os magpapírok esetében, 1000 db-tól, a készlet függvényében lehetőség van az alábbi magok választására is: százszorszép, pipacs, nefelejcs, saláta, répa, kakukkfű.

Ez esetben a megrendelés véglegesítése előtt kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@greenbeedekor.hu emailcímen.

A magpapírt csak helyezd nedves földbe, és gyönyörködj a növekvő virágokban! Ha pedig többet szeretnél megtudni az ültetés lépéseiről, olvasd el alábbi blogcikkünket: Mi az a magpapír?

Nyomtatás magpapírra

A GreenBee Dekor magpapírja személyre szabható. A kért színekkel, a kívánt vastagságban és méretben, egyedi tartalommal nyomtatjuk. Kérjük azt vedd figyelembe, hogy a papír sajátos fizikai jellemzőiből adódóan szín, és méretbeli eltérések lehetnek a megküldött grafika és a kinyomtatott anyag között. A magpapíron a színek halványabban jelennek meg annál, mint ha sima nyomtatópapírra nyomtatnánk, illetve a nyomtatási elrendezés miatt pár mm-rel kisebb lehet a kinyomtatott méret.

A magpapírra történő nyomtatás a GreenBee Dekor segítségével egyszerűen elvégezhető. Miután megküldted nekünk a – lehetőleg vektoros formátumú – szöveget és / vagy grafikákat (amelyre a megrendelés utáni kapcsolatfelvételünk során lesz lehetőséged), a továbbiakról mi gondoskodunk. Biztos lehetsz abban, hogy szórólapod virágzó baráti és üzleti kapcsolatokkal hálálja meg a gondoskodást.

FONTOS! Amennyiben a nyomtatást Te végzed, az üres magpapírra kizárólag tintasugaras nyomtatóval szabad nyomtatni (lehetőleg vízbázisú festékkel), mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

 

Hogyan „működik” a magpapír?

Te szeretnél megajándékozni valakit magpapírral, vagy éppen Te kaptál egyet valakitől ajándékba? Nem tudod, mihez kezdj vele?
Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy a magpapírod virágba boruljon. Olvasd el itt az erről szóló blogcikkünket.

 

Hogyan rendelj?

Webshopunkból könnyedén megrendelheted a Neked tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhetsz. Ha a megrendelés után elküldöd nekünk a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi haladéktalanul intézzük a nyomtatást és a szállítást. elkészítjük a választott termékek próbanyomtatását, amelyet elektronikusan megküldünk Neked jóváhagyásra.

 

További kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba, örömmel segítünk!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0