Nyomtatott, sztenderd méretű magpapírok

Valami igazán különlegeset keresel?

A magpapír rendkívül eredeti és környezetbarát ajándék, igény szerint logózva vagy feliratozva. Csak helyezd nedves földbe, és gyönyörködj a növekvő virágokban!

A magpapír különféle sztenderd méretekben kapható A7-től A3-mas méretig, melyek ideálisak meghívó és üdvözlőlap készítéséhez is.

Személyre szabható a kívánt vastagságban (120 gr és 200 gr) és méretben, a választott magkeverékkel, a kért színekkel, egyedi tartalommal nyomtatjuk.

FONTOS! Amennyiben a nyomtatást Te végzed, az üres magpapírra kizárólag tintasugaras nyomtatóval szabad nyomtatni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik! A környezettudatosság jegyében vízbázisú tintát javaslunk a nyomtatáshoz.

Nyomtatás magpapírra

A GreenBee Dekor magpapírja személyre szabható. A kért színekkel, a kívánt vastagságban és méretben, egyedi tartalommal nyomtatjuk. Kérjük azt vedd figyelembe, hogy a papír sajátos fizikai jellemzőiből adódóan szín, és méretbeli eltérések lehetnek a megküldött grafika és a kinyomtatott anyag között. A magpapíron a színek halványabban jelennek meg annál, mint ha sima nyomtatópapírra nyomtatnánk, illetve a nyomtatási elrendezés miatt pár mm-rel kisebb lehet a kinyomtatott méret.

A magpapírra történő nyomtatás a GreenBee Dekor segítségével egyszerűen elvégezhető. Miután megküldted nekünk a – lehetőleg vektoros formátumú – szöveget és / vagy grafikákat (amelyre a megrendelés utáni kapcsolatfelvételünk során lesz lehetőséged), a továbbiakról mi gondoskodunk. Biztos lehetsz abban, hogy szórólapod virágzó baráti és üzleti kapcsolatokkal hálálja meg a gondoskodást.

FONTOS! Amennyiben a nyomtatást Te végzed, az üres magpapírra kizárólag tintasugaras nyomtatóval szabad nyomtatni (lehetőleg vízbázisú festékkel), mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

 

Hogyan „működik” a magpapír?

Te szeretnél megajándékozni valakit magpapírral, vagy éppen Te kaptál egyet valakitől ajándékba? Nem tudod, mihez kezdj vele?
Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy a magpapírod virágba boruljon. Olvasd el itt az erről szóló blogcikkünket.

 

Hogyan rendelj?

Webshopunkból könnyedén megrendelheted a Neked tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhetsz. Ha a megrendelés után elküldöd nekünk a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi haladéktalanul intézzük a nyomtatást és a szállítást. elkészítjük a választott termékek próbanyomtatását, amelyet elektronikusan megküldünk Neked jóváhagyásra.

 

További kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba, örömmel segítünk!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0