Ismerd meg a GreenBee Dekor csapatát!

Kinga és János vagyunk, házaspár és szülők.

Különleges, kreatív dolgok és a természet izgalmas összehangolásából álmodtuk meg a GreenBee Dekort. Fő profilunk a magpapírok és az egyedi zuzmóképek, de találsz nálunk más környezetbarát termékeket is.

Magpapírokkal 2020. januárja óta foglalkozunk, és azóta is töretlen lelkesedéssel figyeljük a virágzó papírok különlegességét és sokoldalúságát, a bennük rejlő számtalan lehetőséget.

Legyen szó akár esküvői meghívókról, menü-, valamint ültetőkártyákról, vagy más különleges alkalom, jeles esemény kapcsán küldött üdvözlőlapokról, akár névjegykártyákról, szórólapokról vagy könyvjelzőkről, ezek a különleges termékek garantáltan figyelemfelhívóak és nagy sikert aratnak egyediségükkel!

Az ültethető magpapír után nem marad hulladék, a talajba kerülve biológiailag teljesen lebomlik, egyúttal a benne található magok növekedésnek indulva pompás vagy hasznos virágokká, növényekké fejlődnek. Jelmondatunk: Magpapír – a papír, ami életre kel!

Ha pedig igazán trendi és egyúttal egyedi dekorációt keresel otthonod vagy irodád díszítésére, természetes és tartósított növényekből álló zuzmóképeink és más zuzmódíszeink (hamarosan kaphatók webáruházunkban) varázsolják közel Hozzád a természetet és elrepítenek egy mesebeli, szemet-lelket pihentető és feltöltő világba.

Valamennyi dekorációnk izlandi zuzmó felhasználásával kézzel készített darab. Az egyedi, limitált képeinken biztosan találsz valami fantáziát megmozgató érdekes részletet, felfedezni valót… Ezeken kívül készülnek nálunk hagyományosabb képek is, melyekből akár több darabot is rendelhetsz.

Bármelyiket is választod, különleges és exkluzív dísze lesz helyiségednek!

És hogy miért a Zöld Méhecske?

Egy méhek nélküli világ elképzelhetetlen lenne biológiailag sokszínű Földünk számára. A méhek számának csökkenése környezetünk és társadalmunk állapotának fokmérője.

Haszonnövényeink jelentős részét méhek porozzák be, így óriási szerepet játszanak a világ élelmiszer-ellátásában, az ökológiai egyensúly fennmaradásában.

Ültess minél több virágot, gyógy-és fűszernövényt, segítsd a méhek fennmaradását!

A környezet óvása kiemelten fontos számunkra, és ezért tenni is szeretünk.

Fekete-Schaffer Kinga

Kinga – aki szárnyal

Fekete János

János – aki a földön áll

4 ok amiért érdemes minket választanod:

1. Egyedi, különleges alapanyagokból kézzel készült termékek;

2. Természetes dekorációk környezetbarát alapanyagok felhasználásával;

3. Ötletes ajándékok minden alkalomra mindenkinek;

4. Hazai vállalkozás, örömöt kapsz és örömöt adsz!

Greenbee Dekor logo

GreenBee Dekor – Kövesd a Zöld Méhecskét!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0