Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheted ki:

• Bankkártyás fizetéssel, amelyet az OTP Mobil Szolgáltató Kft biztosít (OTP SimplePay szolgáltatás). Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19. Cégjegyzékszám: 01-09-174466. Az Ügyfél által megadott fizetési adatokat Szolgáltató nem látja, az a Weboldalhoz semmilyen módon nem jut el.

• Banki átutalással, előre fizetéssel (SimplePay szolgáltatáson keresztül)

A SimplePay szolgáltatás jelenleg nem elérhető webáruházunkban.

A számlát a vásárlást követően, e-mailben küldjük ki.

Általános teljesítési határidő, a megrendelés véglegesítésétől és a fizetés beérkezésétől számított, készleten lévő termékek esetén 2-5 munkanapon, rendelhető termékek esetén 7-10 munkanapon belül.

Szállítási költség (bruttó összegek):

Szállítás: bruttó 50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
bruttó 50.000 Ft rendelési összeg alatt:

– Házhozszállítás Foxposttal: 2600 Ft/csomag (csomagfeladás 1 munkanapon belül)
– Foxpost automatába szállítás: 1600 Ft/csomag (csomagfeladás 1 munkanapon belül)
– Házhozszállítás Magyar Postával: 1990 Ft/csomag (csomagfeladás minden hónap első és harmadik hétfőjén, amennyiben az munkaszüneti nap, akkor a rá következő munkanapon)
– Posta csomagpontra szállítás: 990 Ft/csomag (csomagfeladás minden hónap első és harmadik hétfőjén, amennyiben az munkaszüneti nap, akkor a rá következő munkanapon)

Bizonyos esetekben megrendelésed Veresegyházon személyesen is átveheted. Ebben az esetben a megrendelés véglegesítése előtt kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 31 784 0429 -es telefonszámon, vagy a kapcsolat@greenbeedekor.hu email címen.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0