Különleges formájú magpapír termékek

Valami igazán különlegeset keresel?

A magpapír rendkívül eredeti és környezetbarát ajándék, igény szerint logózva vagy feliratozva. Csak helyezd nedves földbe, és gyönyörködj a növekvő virágokban!

A sztenderd méretek mellett a GreenBee Dekor olyan egyedi méretű magpapír termékeket is forgalmaz mint naptárak, könyvjelzők, névjegykártyák, poháralátétek, stb.

Természetesen bármilyen alakú vagy méretű papír megrendelésére lehetősége van. Nem szokványos, téglalap alakú névjegykártyát keresel? Vagy valami egyedi, különleges formát szeretnél magpapírból? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az igényeidnek leginkább megfelelő opciót.

FONTOS! Amennyiben a nyomtatást Te végzed, az üres magpapírra kizárólag tintasugaras nyomtatóval szabad nyomtatni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik! A környezettudatosság jegyében vízbázisú tintát javaslunk a nyomtatáshoz.

Nyomtatás magpapírra

A GreenBee Dekor magpapírja személyre szabható. A kért színekkel, a kívánt vastagságban és méretben, egyedi tartalommal nyomtatjuk. Kérjük azt vedd figyelembe, hogy a papír sajátos fizikai jellemzőiből adódóan szín, és méretbeli eltérések lehetnek a megküldött grafika és a kinyomtatott anyag között. A magpapíron a színek halványabban jelennek meg annál, mint ha sima nyomtatópapírra nyomtatnánk, illetve a nyomtatási elrendezés miatt pár mm-rel kisebb lehet a kinyomtatott méret.

A magpapírra történő nyomtatás a GreenBee Dekor segítségével egyszerűen elvégezhető. Miután megküldted nekünk a – lehetőleg vektoros formátumú – szöveget és / vagy grafikákat (amelyre a megrendelés utáni kapcsolatfelvételünk során lesz lehetőséged), a továbbiakról mi gondoskodunk. Biztos lehetsz abban, hogy szórólapod virágzó baráti és üzleti kapcsolatokkal hálálja meg a gondoskodást.

FONTOS! Amennyiben a nyomtatást Te végzed, az üres magpapírra kizárólag tintasugaras nyomtatóval szabad nyomtatni (lehetőleg vízbázisú festékkel), mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

 

Hogyan „működik” a magpapír?

Te szeretnél megajándékozni valakit magpapírral, vagy éppen Te kaptál egyet valakitől ajándékba? Nem tudod, mihez kezdj vele?
Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy a magpapírod virágba boruljon. Olvasd el itt az erről szóló blogcikkünket.

 

Hogyan rendelj?

Webshopunkból könnyedén megrendelheted a Neked tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhetsz. Ha a megrendelés után elküldöd nekünk a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi haladéktalanul intézzük a nyomtatást és a szállítást. elkészítjük a választott termékek próbanyomtatását, amelyet elektronikusan megküldünk Neked jóváhagyásra.

 

További kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba, örömmel segítünk!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0